De Honden

Jimi is een lieve, enthousiaste, kindvriendelijke, mooie en sportieve Australian Labradoodle. Zoals jullie op de foto kunnen zien is ze echt een knapperd met een intense, bijna menselijke blik.

Jimi

Binnenshuis speelt ze het liefst voor vloerkleed of wandelende teddybeer en buitenshuis krijg je haar sportieve kant te zien. Ze is dol op rennen en apporteren. Maar hoe druk ze ook is met spelen, als je haar roept komt ze direct. Ze vindt het ook heerlijk om met andere honden te spelen. Over het algemeen is ze heel moedig. Wanneer ze zich in een nieuwe spannende situatie bevindt, laat ze zich goed sturen en heeft veel vertrouwen in ons. Bij Jimi hebben wij nooit, net als bij de meeste Australian Labradoodles, een spoor van agressie opgemerkt. Dat wil echter niet zeggen dat ze niet waaks is, maar dat vinden wij persoonlijk erg prettig.

Jimi is reuze intelligent en net als iedere hond, gebaat bij een duidelijke opvoeding. Ze weet goed wat wel en niet mag. Illustratief is dat ze niet op de bank mag, wij haar nooit ‘live’ hebben kunnen betrappen maar toch regelmatig hondenpootjes op de velours bekleding zien. Ook wist ze als pup bijvoorbeeld binnen no-time hoe ze de schuifdeur in de vakantiewoning open kreeg.

En leuk weetje over Jimi is dat zij een kleindochter is van doodledogs Henna die schitterde in het eerste seizoen van de televisieserie Divorce, waar ze de hond van Boudewijn en Sophie was.

Gegevens Jimi 

Naam: Zola Jimi Orange Aussie Dogs
Geboortedatum: 3-1-2015
Moeder: Gina Eva Orange Aussie Dogs
Vader: Pitoux Shiraz Orange Aussie Dogs
Geslacht: Teef
Maat: Medium, 51 cm en 16 kg
Vacht: Allergie vriendelijke fleecevacht
Kleur: Cafe
Ogen: Pra prcd vrij en vrij van erfelijke oogziekten
Heupen:  OFA good
Ellebogen: vrij van dysplasie

De uitgebreide onderzoeken ten behoeve van de fok zijn uitgevoerd door de (specialistische) dierenartsen van kliniek de Graafschap

Jimi is gedekt door Bodhi. Hij is een prachtige reu met een heerlijk zachte curly fleecevacht. Bodhi is in eigendom van Orange Aussie Dogs en verblijft in een gastgezin dat veel plezier aan hem beleeft. Wij hebben hem leren kennen als een vriendelijke, speelse en zachtaardige hond.

Bodhi

Gegevens Bodhi

Naam: Boerdoodles Dazzling Bodhi
Geboortedatum: 29-12-2015
Moeder: Manorborn ASD Glorious Stardust (Stitch)
Vader: Sun Valley’s Pluto
Geslacht: Reu
Maat: Medium, 48 cm en 16 kg
Vacht: Allergievriendelijke curly fleecevacht
Kleur: Rood parti
Ogen: pra prcd vrij en vrij van erfelijke oogziekten
Heupen: OFA excellent
Ellebogen: vrij van dysplasie

Charlie is een dochter van Jimi en Bodhi. Ze woont bij de ouders van Hanneke. Ze is niet alleen prachtig maar ook ongelooflijk lief. Charlie is heel sensitief, ze past haar energie aan. Zo is ze heel voorzichtig bij jonge kindjes of ouderen maar kan ze tijdens het spelen ook helemaal door het dolle heen zijn. Charlie geniet van knuffels en aandacht maar kan ook heerlijk rustig op haar kussen liggen en observeren. Charlie moet nog gekeurd worden voor de fok en we hopen in de toekomst mooie pups van haar te krijgen.

Gegevens Charlie

Naam: Aemilia Jones (Charlie) Arnhemsedoodles
Geboortedatum: 07-02-2019
Moeder: Zola Jimi Orange Aussie Dogs
Vader: Boerdoodles Dazzling Bodhi
Geslacht: Teef
Maat: Medium, 49 cm en 16 kg
Vacht: Allergievriendelijke fleecevacht
Kleur: Creme
Ogen: volgt
Heupen: volgt
Ellebogen: volgt

Charlie

Australian Labradoodle puppy’s pups beschikbaar fokker arnhem wachtlijst open gelderland 2019